Din perspectiva specialistilor consacrati, Modelul Procesului Comunicarii® (Process Communication Model® = PCM®) descoperit si dezvoltat de Dr. Taibi Kahler ofera un instrument de evaluare, de lucru cu sine si cu ceilalti neegalat pana in prezent de vreun altul: Profilul Individual al Personalitatii (PPI).

Acesta este puternic validat stiintific si identifica structura personalitatii generand rapoarte despre tipul uzual de perceptii, canalul de comunicare agreat, stilul de management cel mai familiar, preferintele referitoare la ambient, nevoile psihologice si nivelurile potentiale de stres ale aplicantului.

Cui i se adreseaza acest test?

PPI a fost utilizat pana in prezent pentru milioane de persoane din intreaga lume, este aplicabil oricui a dobandit capacitatea deplina de exercitiu (a implinit varsta de 18 ani) si se realizeaza o singura data, fiind valabil pentru intreaga viata.

Orice persoana care doreste sa intre in posesia Profilului Individual al Personalitatii poate efectua on line testul fara a fi conditionata de participarea la vreun curs.

VREAU SA REALIZEZ TESTUL

Ce aflu in urma completarii chestionarului de evaluare?

Profilul Individual al Personalitatii rezultat in urma completarii chestionarului de evaluare include explicatii detaliate cu privire la:
  • Structura propriei personalitati, ordinea celor sase tipuri de personalitate in condominium-ul individual;
  • Perceptiile cele mai familiare, punctele forte si vulnerabilitatile, trasaturile de caracter definitorii, expresiile faciale reprezentative, mediile ambientale agreate;
  • Canalele de comunicare si stilurile de management preferate;
  • Actiunile (sau inactiunile) si nevoile psihologice specifice fiecarui tip de personalitate
  • Factorii generatori de stres si metodele concrete de a gestiona eficient stresul individual ori al celorlalti
  • Planul personalizat de actiune pentru succes

Care sunt motivele pentru care ar trebui sa fac acest test?

Profilul Individual al Personalitatii cuprinde informatii esentiale prin care putem identifica nu doar potentialele noastre tipare de esec, ci si actiunile recomandabile pentru a le transforma in viitoare modele de succes.

Intelegerea lor poate deveni un beneficiu extrem de folositor pentru cei interesati in mod autentic de dezvoltarea personala, iar investitia de timp si energie in a lucra efectiv cu rapoartele PPI va avea un impact semnificativ atat asupra lor, cat si a tuturor celor cu ale caror vieti se intersecteaza...

Maniera in care identificam spatiul inconjurator, analizam oamenii ori interpretam situatiile si diferitele contexte depinde intr-o proportie consistenta de cadrele noastre perceptuale de referinta. Exista sase cai majore de a experimenta universul in care traim:

Cei care au ca perceptie principala gandirea cred ca daca toti oamenii s-ar baza pe logica, ar exista cu siguranta mai putine probleme in lume. Din punctul lor de vedere, gandirea poate rezolva orice conflict sau dificultate, fiindca doar faptele conteaza: "Ma gandesc la ...", "Eu cred ca ..."

Cei care au ca perceptie principala opinia considera ca valorile sunt virtuti esentiale. Ei au opinii puternice si si-au dezvoltat convingeri precise cu privire la cele mai multe aspecte ale vietii, pe care le exprima prin intermediul parerilor sau al judecatilor despre cineva ori ceva: "In opinia mea ...", "Sunt convins ca ..."

Cei care au ca perceptie principala simtirea inainte de orice - simt. Din perspectiva lor, daca fiecare om ar avea grija in mod autentic, neconditionat si onest de aproapele sau, aceasta lume ar fi cu adevarat un loc in care sa traiesti confortabil. "Ma emotioneaza ...", "Simt ca..."

Cei care au ca perceptie principala reflectia prefera sa fie stimulati de ceilalti pentru a actiona, luandu-si mai mult timp pentru introspectie si asteptand directii pentru a intreprinde ceva: "Spune-mi ce sa fac ..."

Cei care au ca perceptie principala reactia nu gandesc in prima instanta, nu exprima opinii, nu simt si nu asteapta indrumare, ci reactioneaza aproape instantaneu atunci cand le place sau le displace un anumit lucru, comportament sau persoana. Pentru ei, viata merita sa fie traita numai daca exista suficienta distractie: "Uau!", "Suuuper!", "Grozav!!!". In caz contrar "Urasc sa fac asta...!", "E naspa rau de tooot!"

Cei care au ca perceptie principala actiunea ii raspund realitatii prin actiuni: "Apuca-te de treaba!", "Da-i drumul!!!"

Ascultarea verbalizarii alegerilor noastre si observarea atenta a exprimarilor atitudinale pe care le manifestam in timpul interrelationarii cu ceilalti ne ajuta sa constientizam modul in care interpretam realitatea prin intermediul propriilor perceptii.

Utilizand Profilul Individual al Personalitatii, veti avea posibilitatea de a obtine o capacitate valoroasa de a interactiona pozitiv cu cei care gandesc sau simt altfel decat dumneavoastra si de a descoperi metode excelente de a ramane in relatii sanatoase cu persoanele care au un set diferit de valori sau de standarde.

Cum pot realiza acest test?


Acest test poate fi realizat doar prin comanda speciala, ulterior achitarii taxei de 150 Euro (nu se percepe TVA), care acopera: achizitionarea parolei de acces, completarea chestionarului de evaluare, manualul explicativ si onorariul trainerului certificat in PCM® care ofera consiliere pentru intelegerea rapoartelor si utilizarea eficienta a acestora in viata de zi cu zi. Rezultatele testului sunt consemnate in aproximativ 40 de pagini, sunt strict confidentiale si cuprind inclusiv recomandari cu privire la actiunile care pot conduce la optimizarea performantelor profesionale, a dezvoltarii personale si a interrelationarii cu ceilalti. Bonus: O sesiune (Q&A) cu durata de 50 min. (Skype) cu trainerul certificat PCM® Ane-Mary Ormenisan
VREAU SA REALIZEZ TESTUL

PCM® a fost cercetat pe parcursul a zeci de ani si apoi experimentat cu succes in aplicatii pentru domenii dintre cele mai diferite: afaceri, avocatura, consultanta, educatie, familie si relatii interumane, magistratura, management, marketing, mediere, medicina, politica, psihologie, relatii publice, religie, vanzari - fiind deosebit de apreciat ca metoda de cunoastere, autocunoastere si dezvoltare personala.

VREAU INFORMATII SUPLIMENTARE
Pentru a afla detalii despre seminarul Process Communication Model® introductiv standard: "Comunicarea eficienta" va invitam sa accesati link-urile urmatoare:
Pentru a afla detalii despre seminarul Process Communication Model® introductiv pentru managerii foarte ocupati : "Experimentand excelenta" va invitam sa accesati acest link:
EXPERIMENTAND EXCELENTA

Tuturor persoanelor care au intrat in posesia Profilului Individual al Personalitatii si doresc sa participe ulterior la unul dintre seminarele PCM® oferite de Lifelong Learning Solutions - li se deduce valoarea PPI din taxa de seminar.