In scopul aplicarii corecte a legislatiei muncii in Managementul Resurselor Umane, Lifelong Learning Solutions va ofera asistenta si suport de specialitate pentru:

 • Analiza si evaluarea posturilor, recrutarea si selectia personalului
 • Elaborarea contractelor individuale de munca
 • Elaborarea contractelor speciale (de formare profesionala, de management, de sponsorizare, etc)
 • Elaborarea Regulamentului de ordine interioara
 • Evaluarea competentelor si a performantelor profesionale ale angajatilor
 • Negocierea conditiilor de angajare a raporturilor juridice de munca
 • Realizarea auditului de comunicare si a diagnozei organizationale
 • Aplicarea corecta a cerintelor GDPR in domeniul resurselor umane

Invitam companiile care doresc sa publice pe site-ul nostru oportunitatile de angajare pe care le ofera si sa beneficieze de candidaturile inscrise in baza noastra de date - sa ne contacteze.


DORESC O SEDINTA DE CONSILIERE GRATUITA

Servicii conexe

Dezvoltare personala sub indrumare specializata

Toti cei care doresc rafinarea procesului de dezvoltare personala sub indrumare specializata, pot beneficia de programe individuale care sa le permita atingerea obiectivelor stabilite pentru viitorul apropiat ori pe termen mediu si lung:

1. Programul "Aici si acum"

Va ofera - prin aprofundarea explorarilor Profilului Individual al Personalitatii (PPI) - atat posibilitatea constientizarii stadiului prezent al implinirii personale, cat si oportunitatea identificarii criteriilor de evaluare care sa constituie repere SMART (specifice, masurabile, actuale, realiste, tangibile) pentru procesul de evolutie ulterioara.
Cuprinde:
 • Un interviu preliminar care are drept scop clarificarea obiectivelor individuale si contractarea metodelor de facilitare a cresterii personale. Acesta este gratuit si dureaza 50 de minute.
 • Trei intalniri saptamanale de lucru in care sunt decise etapele generale acceptate de catre dumneavoastra pentru atingerea obiectivelor asumate si sunt experimentate actiunile care pot conduce la rezultate cuantificabile. Fiecare intalnire dureaza 60 de minute si costa 160,00lei (nu se percepe TVA). Pana la sfarsitul anului 2020 se ofera o reducere cu 60,00lei a tarifului orar!

2. Programul "Aleg in mod diferit"

Se concentreaza pe explorarea intr-un mediu securizat a beneficiilor induse de schimbarea comportamentelor personale care va creeaza dificultati in timpul interrelationarii cu ceilalti. Cuprinde:
 • Un interviu preliminar care are drept scop clarificarea obiectivelor individuale si contractarea metodelor de facilitare a cresterii personale. Acesta este gratuit si dureaza 50 de minute.
 • Zece intalniri saptamanale de ”antrenament” pentru lucrul cu sine, intr-un proces de schimbare armonizat cu ritmul de dezvoltare personala agreat de catre dumneavoastra. Fiecare intalnire dureaza 60 de minute si costa 160,00lei (nu se percepe TVA). Pana la sfarsitul anului 2020 se ofera o reducere cu 60,00lei a tarifului orar!
Ambele programe sunt axate pe conceptele si tehnicile de dezvoltare personala specifice Analizei Tranzactionale si Modelului Procesului Comunicarii (Process Communication Model®=PCM®).
VREAU SA AFLU MAI MULTE DETALII