In scopul aplicarii corecte a legislatiei muncii in Managementul Resurselor Umane, Lifelong Learning Solutions va ofera asistenta si suport de specialitate pentru:

 • Analiza si evaluarea posturilor, recrutarea si selectia personalului
 • Elaborarea contractelor individuale de munca
 • Elaborarea contractelor speciale (de formare profesionala, de management, de sponsorizare, etc)
 • Elaborarea Regulamentului de ordine interioara
 • Evaluarea competentelor si a performantelor profesionale ale angajatilor
 • Negocierea conditiilor de angajare a raporturilor juridice de munca
 • Realizarea auditului de comunicare si a diagnozei organizationale
 • Aplicarea corecta a cerintelor GDPR in domeniul resurselor umane

Invitam companiile care doresc sa publice pe site-ul nostru oportunitatile de angajare pe care le ofera si sa beneficieze de candidaturile inscrise in baza noastra de date - sa ne contacteze.


DORESC O SEDINTA DE CONSILIERE GRATUITA

Servicii conexe

Dezvoltare personala sub indrumare specializata


A accepta. A cunoaste. A iubi. A invata. A primi. A restitui. A transforma.

In cronologia sinuoasa a vietii mele, acestea sunt verbele care mi-au amprentat mereu existenta. Tot ele sunt si cele care mi-au imblanzit impotrivirile, deloc putine…

Astazi ma simt in putere nu doar sa-ti impartasesc ”povestea” devenirii mele, ci si sa te insotesc in propria ta ”calatorie”, cu fervoare de … pelerin.

Daca vrei sa te desprinzi de ”ieri” pentru a-l trai din plin pe ”azi”, poti incepe acum!

Consilier pentru dezvoltare personala: Ane-Mary Ormenisan

Conditii prealabile esentiale pentru inscrierea in fiecare program: Solicitantul a implinit cel putin varsta de 18 ani si are capacitate deplina de exercitiu * Solicitantul este de acord sa parcurga procedura de realizare a Profilului Individual al Personalitatii (PPI)– sub licenta PCM®.  

Program individualizat de consiliere online pentru dezvoltare personala


Acest program integrativ este dedicat persoanelor care vor sa:

Aleaga in mod constient si asumat coordonatele semnificative ale existentei lor.
Decida in maniera inspirata si responsabila cu privire la propriile obiective, indiferent de natura acestora.
Descopere misiunea personala in diversele contexte in care functioneaza.
Depaseasca in mod eficient barierele in comunicare si in relatii.
Gaseasca raspunsuri aplicate la intrebarile lor si solutii efective pentru situatiile cu care se confrunta in evolutia lor personala si/sau profesionala.
Gestioneze cu succes procesele de schimbare in care se implica si sa recunoasca tiparele comportamentale care le dezavantajeaza.
Identifice resursele personale de care dispun si sa-si valorifice intr-o masura din ce in ce mai mare potentialul uman.

In timpul interviului preliminar gratuit cu durata de 50 de minute sunt analizate directiile de dezvoltare personala stabilite de catre solicitant si obiectivele concrete pe care acesta decide sa le implineasca prin participarea la program.

Frecventa intalnirilor si onorariul consilierului pentru dezvoltare personala constituie obiectul contractului specific agreat prin acordul explicit al partilor.
VREAU SA AFLU MAI MULTE DETALII
  Elevii sau studentiii care doresc rafinarea procesului de dezvoltare personala sub indrumare specializata, pot beneficia de programe individuale care sa le permita atingerea obiectivelor stabilite.

1. Programul "Aici si acum"

Ofera atat posibilitatea constientizarii stadiului prezent al implinirii personale, cat si oportunitatea identificarii criteriilor de evaluare care sa constituie repere SMART (Specifice, Masurabile, Actuale, Realiste, Tangibile) pentru procesul de evolutie ulterioara.
Cuprinde:
 • Un interviu preliminar care are drept scop clarificarea obiectivelor individuale si contractarea metodelor de facilitare a cresterii personale. Acesta este gratuit si dureaza 50 de minute.
 • Trei intalniri saptamanale de lucru in care sunt decise etapele generale acceptate de catre participant pentru atingerea obiectivelor asumate si sunt experimentate actiunile care pot conduce la rezultate cuantificabile.
 • Fiecare intalnire dureaza 50 de minute si costa 160,00lei (nu se percepe TVA). Pana la sfarsitul anului 2020 se ofera o reducere cu 60,00lei a onorariului pentru o intalnire de lucru!

2. Programul "Aleg in mod diferit"

Se concentreaza pe explorarea intr-un mediu securizat a beneficiilor induse de schimbarea comportamentelor personale care creeaza dificultati in timpul interrelationarii cu ceilalti. Cuprinde:
 • Un interviu preliminar care are drept scop clarificarea obiectivelor individuale si contractarea metodelor de facilitare a cresterii personale. Acesta este gratuit si dureaza 50 de minute.
 • Zece intalniri saptamanale de antrenament pentru lucrul cu sine, intr-un proces de schimbare armonizat cu ritmul de dezvoltare personala agreat de catre participant.
 • Fiecare intalnire dureaza 50 de minute si costa 160,00lei (nu se percepe TVA). Pana la sfarsitul anului 2020 se ofera o reducere cu 60,00lei a onorariului pentru o intalnire de lucru!
Toate cele trei programe sunt axate pe conceptele si tehnicile de dezvoltare personala specifice Analizei Tranzactionale si Modelului Procesului Comunicarii (Process Communication Model®=PCM®).
VREAU SA AFLU MAI MULTE DETALII