Modelului Procesului Comunicarii® (Process Communication Model® = PCM®)


Kahler Communication Europe, Process Communication UK Ltd si Process Communication Romania au anuntat ca prin actiunile lor conjugate in domeniul responsabilitatii sociale corporative intentioneaza sa stimuleze interesul anumitor categorii profesionale de a folosi PCM® ca instrument al dezvoltarii lor personale. Prin urmare, KCE si KCR ofera suport financiar in cazurile adecvate pentru a ajuta profesionistii care doresc sa cunoasca si sa aplice Modelul Procesului Comunicarii®.

Lifelong Learning Solutions se alatura acestor organizatii internationale si ofera facilitati speciale membrilor Asociatiei Consilierilor pentru Dezvoltare Personala si Profesionala din Romania (ACDPPR), membrilor Asociatiei Romane de Analiza Tranzactionala (ARAT), profesorilor, specialistilor in resurse umane si studentilor care participa la seminarele PCM® pe care le organizeaza, finantand cu pana la 7% un anumit numar de locuri in fiecare sesiune.

1. Profilul Individual al Personalitatii

PPI a fost utilizat pana in prezent pentru milioane de persoane din intreaga lume, este aplicabil oricui a dobandit capacitatea deplina de exercitiu (a implinit varsta de18 ani) si se realizeaza o singura data, fiind valabil pentru intreaga viata.
VREAU SA AFLU MAI MULTE DETALII

2.Seminar Process Communication Model® introductiv standard: "Comunicarea eficienta"

In acest seminar va oferim instrumente pentru a comunica mai eficient si pentru a va intelege in acelasi timp atat propria personalitate, cat si pe a celorlalti. Modelul si metodologia prezentate in cadrul programului nostru sunt chiar cele dezvoltate de Dr. Taibi Kahler.
VREAU SA AFLU MAI MULTE DETALII

3. Seminar Process Communication Model® introductiv pentru managerii foarte ocupati: "Experimentand excelenta"

Cu cat veti cunoaste mai mult despre structura personalitatii cuiva, cu atat veti reusi sa generati cu mai mare succes interactiuni pozitive. Pana astazi au fost descoperite 720 de combinatii diferite ale acestei structuri. VREAU SA AFLU MAI MULTE DETALII