SEMINARUL

Process Communication Model® introductiv standard: "Comunicarea eficienta"

Online: oriunde in tara, ZOOM (Sesiuni in sala de training se organizeaza doar daca exista solicitari exprese.)

Inscrierile pot fi facute oricand si sunt considerate finalizate numai dupa achitarea integrala a taxei de participare la seminar (curs).

Cu aproximativ 14 zile inaintea inceperii cursului se efectueaza evaluarea sub licenta PCM® pentru realizarea Profilului Individual al Personalitatii (PPI) fiecarui participant.

Oportunitate: oricine este interesat sa opteze imediat pentru realizarea Profilului Individual al Personalitatii (PPI) poate achita intr-o prima transa valoarea acestuia, urmand ca restul taxei de seminar sa fie platit pana la inceperea efectiva a cursului.

Modelul Procesului Comunicarii® este in primul rand o experienta de viata: se "traieste" cu energia speciala a prezentului, participantii si trainerul interactionand - intr-un mediu securizat - cu maxima autenticitate si deschidere...! PCM® devine astfel o "calatorie" catre noi insine, in care confortul si confidentialitatea sunt repere importante.

Seminar recunoscut international

Acest seminar este recunoscut international si este inclus atat in programul PCM® - Train the Trainer®, cat si in programul PCM® - Train the Coach®.

Ce vei afla la acest seminar?

Va invitam sa petrecem impreuna 3 zile speciale in care sa beneficiati de un program intensiv de studiu si practica axat pe Modelul Procesului Comunicarii® (Process Communication Model®= PCM®)!

Modelul si metodologia prezentate in cadrul seminarului sunt chiar cele descoperite si dezvoltate de Dr. Taibi Kahler pe durata multor ani de cercetari stiintifice validate.

Avantajul cel mai important consta in faptul ca acest excelent instrument de management poate fi utilizat cu rezultate foarte bune imediat dupa incheierea seminarului, in toate actiunile personale si profesionale pe care doriti sa le intreprindeti!

Pentru a face fata cu succes atat situatiilor-cheie, cat si provocarilor cotidiene, Modelul Procesului Comunicarii® ne propune o abordare sistematica si integratoare, in care gestionarea propriei noastre personalitati devine simpla si eficienta - daca utilizam cu responsabilitate instrumentele speciale puse la dispozitie de catre acesta.

Agenda de lucru pentru trainingul intensiv in Comunicarea eficienta:

Prima zi de training:

· Intro: ce este Modelul Procesului de Comunicare, cum a fost dezvoltat de-a lungul timpului, care sunt performantele relevante generate de utilizarea sa responsabila; · Adaptarea programei de curs la nevoile concrete de cunoastere si experimentare ale participantilor · Modurile in care oamenii cunosc lumea inconjuratoare: cadrele perceptuale de referinta · Tipurile de personalitate: descriere, identificare, puncte forte · Corelarea conceptelor si notiunilor explicate · Stilurile de interactiune umana in cadrul grupurilor: comunitati, familii, organizatii; stiluri de lucru si de management

A doua zi de training:

· Q&A, clarificari si explicatii referitoare la Profilul Individual al Personalitatii participantilor · Partile personalitatii utilizate in comunicare: cuvintele si tonul vocii, expresiile faciale, gesturile si posturile corpului · Canalele de comunicare preferate de catre fiecare tip de personalitate · Preferintele ambientale relationale: abilitatile si tendintele generale de a fi: singur, impreuna cu o alta persoana, la limita dintre grupuri sau activ implicat intr-un grup · Nevoile psihologice fundamentale; procesul de fazare; stagiul

A treia zi de training:

· Modalitatile prin care oamenii isi pot implini in mod sanatos nevoile psihologice · Factorii generatori de stres si metodele concrete de a gestiona eficient stresul individual ori al celorlalti · Secventele de Distres de gr. I · Secventele de Distres de gr. II și III · Planul individual de actiune · Exercitiul de evaluare · Q&A si concluzii · Incheiere

Trainer certificat PCM®: Ane-Mary Ormenisan

  • Ormenisan Ane-Mary P.F.A. Identificator Unic la Nivel European (EUID): ROONRC.F40/3591/2022 (2022-prezent)
  • Business Administrator si fondatoare a companiei de consultanta si training Lifelong Learning Solutions S.R.L. (2010-2022)
  • Cadru didactic atestat de Ministerul Educatiei si Cercetarii
  • Consilier pentru dezvoltare personala acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fost C.N.F.P.A.)
  • Consultant organizational cu formare in Analiza Tranzactionala
VREAU SA AFLU MAI MULTE DETALII DESPRE TRAINER

De ce vei beneficia la acest seminar?

  • 3 zile de training intensiv;
  • Profilul individual al personalitatii;
  • Planul personal de actiune pentru succes;
  • Manualul de curs tradus in limba romana;
  • Materiale conexe destinate studiului individual.
Numar de locuri disponibile:
Minim: 4 * Maxim: 10
Locatia:
Pentru sesiunile online: platforma ZOOM; pentru sesiunile in sala de training locatia va fi anuntata cu 3 zile inainte tuturor participantilor inscrisi
*Completarea locurilor se realizeaza exclusiv in ordinea inscrierii (conditie prealabila obligatorie).

Taxa de participare este diferita pentru cursurile organizate in sistem deschis (open) in raport cu cele sustinute la locul de munca (in house)

350 Euro/seminar + 155 Euro evaluarea sub licenta PCM® pentru realizarea Profilului Individual al Personalitatii * Nu se percepe TVA

Videoclip


DESCARCA FORMULARUL DE INSCRIERE

Pentru a solicita orice alte informatii in plus puteti apela numarul: +40 0733 918 961

Vreti sa aflati mai multe detalii referitoare la continutul seminarului?

VREAU SA AFLU MAI MULTE DETALII
Pentru a beneficia de oferta in sistemul in house oriunde in tara, companiile interesate o pot solicita pe adresa de e-mail ane-mary.ormenisan@lifelong.ro