SEMINARUL

Process Communication Model® introductiv standard: "Comunicarea eficienta"

20-22 noiembrie 2019 - Bucuresti
Inscrierile pentru aceasta sesiune pot fi facute pana cel mai tarziu pe data de 8 noiembrie 2019 si sunt considerate finalizate numai dupa achitarea integrala a taxei de participare la seminar. Perioada cuprinsa intre 8-22 noiembrie 2019 este dedicata evaluarii sub licenta PCM® pentru realizarea Profilului Individual al Personalitatii (PPI) fiecarui participant. Sesiunea urmatoare este programata in luna ianuarie 2020.
Modelul Procesului Comunicarii® este in primul rand o experienta de viata: se "traieste" cu energia speciala a prezentului, participantii si trainerul interactionand - intr-un mediu securizat - cu maxima autenticitate si deschidere...! PCM® devine astfel o "calatorie" catre noi insine, in care confortul si confidentialitatea sunt repere importante.

Seminar recunoscut international

Acest seminar este recunoscut international si este inclus atat in programul PCM® - Train the Trainer®, cat si in programul PCM® - Train the Coach®.

Ce vei afla la acest seminar?

Va invitam sa petreceti impreuna cu noi 3 zile speciale in care sa beneficiati de un program intensiv de studiu si practica axat pe Modelul Procesului Comunicarii® (Process Communication Model®= PCM®)!

Modelul si metodologia prezentate in cadrul seminarului sunt chiar cele descoperite si dezvoltate de Dr. Taibi Kahler pe durata multor ani de cercetari stiintifice validate.

Avantajul cel mai important consta in faptul ca acest excelent instrument de management poate fi utilizat cu rezultate foarte bune imediat dupa incheierea seminarului, in toate actiunile personale si profesionale pe care doriti sa le intreprindeti!

Pentru a face fata cu succes atat situatiilor-cheie, cat si provocarilor cotidiene, Modelul Procesului Comunicarii® ne propune o abordare sistematica si integratoare, in care gestionarea propriei noastre personalitati devine simpla si eficienta - daca utilizam cu responsabilitate instrumentele speciale puse la dispozitie de catre acesta.

Kahler Communication Europe, Process Communication UK Ltd. si Process Communication Romania au anuntat ca prin actiunile lor conjugate in domeniul responsabilitatii sociale corporative doresc sa stimuleze interesul anumitor categorii profesionale de a folosi PCM® ca instrument al dezvoltarii lor personale, oferind suport financiar pentru cunoasterea si aplicarea Modelului Procesului Comunicarii®.

Lifelong Learning Solutions se alatura acestor organizatii internationale si ofera facilitati speciale membrilor Asociatiei Consilierilor pentru Dezvoltare Personala si Profesionala din Romania (ACDPPR), membrilor Asociatiei Romane de Analiza Tranzactionala (ARAT), profesorilor, specialistilor in resurse umane si studentilor care participa la seminarele PCM® pe care le organizeaza, finantand cu pana la 7% un anumit numar de locuri in fiecare sesiune.

Trainer certificat PCM®: Ane-Mary Ormenisan

  • Business Administrator si fondatoare a companiei de consultanta si training Lifelong Learning Solutions S.R.L.
  • Cadru didactic atestat de Ministerul Educatiei si Cercetarii
  • Consilier pentru dezvoltare personala acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fost C.N.F.P.A.)
  • Consultant organizational cu formare in Analiza Tranzactionala
VREAU SA AFLU MAI MULTE DETALII DESPRE TRAINER

De ce vei beneficia la acest seminar?

  • 3 zile de training intensiv;
  • Profilul individual al personalitatii;
  • Planul personal de actiune pentru succes;
  • Manualul de curs tradus in limba romana;
  • Materialele conexe;
  • Miniprotocolul pentru pauze pe parcursul fiecareia dintre cele trei zile.
Numar de locuri disponibile:
10 dintre care 4 beneficiaza de finantare partiala.
Locatia
Fundatia Competenti, Corecti si Utili - CCU - https://www.fundatiaccu.ro/
*Finantarea partiala se acorda numai participantilor din categoriile profesionale mentionate mai sus, in baza unei copii scanate a documentului oficial care atesta respectiva apartenenta. Fiecare caz este analizat in mod individual. Completarea locurilor se realizeaza exclusiv in ordinea inscrierii (conditie prealabila obligatorie).

Taxa de participare este diferita pentru cursurile organizate in sistem deschis (open) in raport cu cele sustinute la locul de munca (in house)

Nu se percepe TVA

BONUS: realizarea - sub licenta PCM® - a Profilului Individual al Personalitatii.

DESCARCA FORMULARUL DE INSCRIERE

Pentru a ne solicita orice alte informatii in plus va rugam sa ne contactati la numarul: +40 0733 918 961

Vreti sa aflati mai multe detalii referitoare la continutul seminarului?

VREAU SA AFLU MAI MULTE DETALII
Pentru a beneficia de oferta noastra in sistemul in house oriunde in tara, companiile interesate sunt rugate sa ne contacteze pe adresa de e-mail office@lifelong.ro