WORKSHOP-UL

Blocajele emotionale ca praguri in dobandirea succesului

LIFELONG LEARNING SOLUTIONS impreuna cu EGOSANO va invita la workshop-ul dedicat femeilor intitulat "Blocajele emotionale ca praguri in dobandirea succesului: cum le recunoastem si cum le gestionam?"
Te-ai simtit vreodata stresata, furioasa ori deprimata pentru ca nu ai obtinut ceea ce ti-ai dorit in ciuda efortului depus? Ai simtit ca iti lipseste energia de a continua sa lupti pentru indeplinirea dorintelor tale?
Incearca sa-ti imaginezi! Cum ar fi ca de maine tot stresul si energia negativa sa se transforme in energie creatoare, inspiratie si intuitie? Crezi ca te-ar ajuta sa ai succes in ceea ce faci?
Iti oferim un indiciu valoros: - emotiile care ne coplesesc si ne blocheaza in fata succesului sunt emotii de victima precum frica, indoiala, ingrijorarea.
"De ce ti-e frica nu scapi!" spune un proverb cu intelepciunea unui profet. Nu avem nevoie de profetii ca sa constatam ca aceste emotii atrag tocmai ce NU dorim sa ni se intample, in ciuda efortului de a le controla.
Asadar, atunci cand ne dorim sa facem anumite lucruri care ni se par "prea mari" sau "prea grele", in loc sa gandim ca n-avem nici o sansa sa reusim, ar fi mai util sa cautam raspunsul la intrebarea-cheie "Ce ma impiedica sa am curaj si incredere in succesul meu???"
In cadrul intalnirii noastre vom porni de la aceasta intrebare si vom descoperi impreuna cum sa reactionam potrivit in situatia unui blocaj emotional. Ajutorul cuiva drag este intotdeauna binevenit, insa in lipsa acestuia este imperios necesar sa cunoastem tehnicile de prim-ajutor in caz de blocaj emotional.
VREAU SA MA INSCRIU

DE CE SA PARTICIPI LA ACEST WORKSHOP?

  • Pentru ca vei afla cum sa identifici propriile blocaje emotionale.
  • Pentru ca vei experimenta tehnici de dezvoltare a increderii in sine si a stimei de sine.
  • Pentru ca vei afla cum sa NU te mai auto-sabotezi si cum sa iti dai voie sa te bucuri de SUCCESUL pe care ti-l doresti.
  • Pentru ca vei cunoaste femei ca tine care iti vor impartasi din experienta lor, iar alaturi de ele vei simti energia pozitiva si creatoare!
VREAU SA MA INSCRIU

DATE ORGANIZATORICE:

Data: Atunci cand vor fi inscrisi minim 10 participanti.

Program de lucru: 9,00-17,00

Locatia: Va fi aleasa in functie de numarul participantilor si le va fi anuntata acestora in timp util.

CAT COSTA? * 165LEI (TVA este inclus). Taxa include diploma de participare, suportul de curs si miniprotocolul din timpul pauzelor.

Pentru validarea inscrierii va rugam sa ne trimiteti copia scanata a ordinului de plata pe adresa de e-mail office@lifelong.ro.

Trainer: Alina Chercea Closca

  • Trainer in cadrul Lifelong Learning Solutions s.r.l. din 2011
  • Formator certificat in programe de responsabilizare sociala si educatie pentru sanatate in domeniul ONG (Fundatia Tineri pentru Tineri)
  • Psiholog clinician specialist autonom acreditat de Comisia de Psihologie clinica si Psihoterapie din cadrul Colegiului Psihologilor din Romania
  • Formator certificat national prin AUTORITATEA NATIONALA PENTRU CALIFICARI (A.N.C.)
  • Lector/Trainer/Coach cu experienta in programe de parenting, lifecoaching si soft skills
VREAU SA AFLU MAI MULTE DETALII DESPRE TRAINER

Pentru a ne solicita orice alte informatii in plus va rugam sa ne contactati la numarul: +40 0733 918 961

Vrei sa afli mai multe detalii referitoare la continutul seminarului?

VREAU SA AFLU MAI MULTE DETALII DETALII
Pentru a beneficia de oferta noastra in sistemul in house oriunde in tara, companiile interesate sunt rugate sa ne contacteze pe adresa de e-mail office@lifelong.ro