Cariere
 
PROGRAMUL ATELIERELOR, CURSURILOR SI SEMINARELOR
 
Centrul Gifted Education
Ram Info - Cursuri autorizate

Cursuri autorizate

Testimoniale

Lifelong Learning Solutions: seminarul introductiv intitulat "Process Communication Model®: Comunicarea eficienta"

"Structura propusa a fost foarte buna, iar continutul bogat! Am apreciat claritatea si organizarea seminarului fiindca modul in care au fost prezentate informatiile le-a facut usor de inteles." Liliana Stanculescu, Consultant in comunicare si Coach

"Experienta mea a fost foarte placuta si motivanta pentru a invata mai mult despre acest domeniu! Astept un seminar de follow-up cat mai curand si va multumesc!" Rodica Mitroiu, Trainer pentru limba engleza

"Structura programului de training a fost excelenta, bine gandita si a tinut cont de toate nevoile. Mi-au placut atmosfera degajata, muzica in surdina si mirosurile imbietoare; experienta mea a fost una agreabila si fructuoasa, iar informatiile m-au clarificat." Cristian Stoica, Psiholog & Psihoterapeut

"Mediul a fost deschis si prietenos, continutul materialului - excelent, iar structura programului de training - echilibrata. Felicitari!" George Puscu, Specialist IT

"Cel mai mult mi-a placut sa primesc raspunsuri la propriile mele intrebari. Am fost surprins in mod agreabil de aplicabilitatea, consistenta si varietatea continutului, de mediul familiar, linistit, relaxat, propice dezvoltarii, de deschiderea formatoarelor si de felul in care mi-au energizat toate starile. Consider ca acest Model al Procesului Comunicarii® poate fi promovat cu foarte mare succes!" Bogdan Mera, Psiholog & Psihoterapeut

"Felicitari atat pentru modul in care colaborati si va completati ca traineri, cat si pentru caldura cu care ne invitati la dezbateri, intrebari si implicare, facandu-ne sa uitam ca este weekend!" Elena Puscu, Specialist IT

+ 
"Cel mai mult mi-a placut partea interactiva si provocatoare a seminarului! Mediul armonios, constructiv, educativ si energizant m-a ajutat sa nu ma simt pierduta in "oceanul" de informatii, ci sa descopar ca pot gasi raspunsuri pe "masura" tuturor obiectivelor pe care mi le propusesem in mod inconstient. Multumesc!" Gabriela Monica Udrea, Interpret * Trainer pentru limbi straine.

"Totul a fost de impact: simplu, logic, usor de retinut, intr-un mediu amuzant, deschis si prietenos!" Anda Suta, HR Consultant & Psiholog.

"Mediul a fost provocator: mi-a placut ca s-a tinut cont de nevoile fiecarui participant, intr-o maniera deschisa si flexibila. Experienta mea a fost foarte placuta si - in acelasi timp - utila. Deja stiu ca pot folosi toate aceste informatii noi!" Ana Irina Bescuca, Manager. 

"Cel mai mult mi-a placut ca am reusit sa-mi exprim emotiile si ca aceasta experienta mi-a deschis interesul pentru a afla mai multe despre PCM®! Cel mai putin mi-a placut faptul ca seminarul a durat doar trei zile!" George Ghimpu, Economist.

"Mi-a placut cel mai mult cum au "crescut" informatiile unele din altele, foarte logic si organizat. Am primit energia frumoasa si diferita a formatoarelor, am fost mandra de modul in care au lucrat cu oamenii si mi-a placut teribil sa le urmaresc. Multumesc mult!" Livia-Oana Aninosanu, Directoare de programe la C.P.E.

"Mediul a fost foarte placut, experienta mea s-a dovedit a fi extrem de productiva, iar eu am invatat ENORM! Modelul Procesului Comunicarii® este un instrument superb, despre care oamenii trebuie sa auda!!!" Alexandru Constantin, Coach & Trainer.

"Am INTELES, pur si simplu!!! A fost pentru mine o etapa de crestere valoroasa, de neuitat! Este si meritul vostru semnificativ ca traineri faptul ca eu astept cu nerabdare un follow-up binevoitor, cald, frumos, primitor si simpatic!" Madalina-Crenguta Apostolescu, Life&Business Coach

"Intr-un mediu relaxant, deschis, cu accente de umor si totusi foarte serios, experienta mea a fost UNICA!!! Desi din punct de vedere cantitativ timpul investit a fost de doar trei zile, am reusit sa fac un pas MARE in dezvoltarea mea si sunt multumit!" Marius Sirbu, Project Manager.

Lifelong Learning Solutions: ATELIERELE COMUNICARII

Seminarul "Feedback-ul constructiv"

"Am invatat sa fac diferenta intre un simplu feedback si unul cu adevarat constructiv!" Andreea Boldica, masterand. 

"Beneficiul direct este cresterea gradului de constientizare a intrebarii, a exprimarii ei si a raspunsului in comunicare." Ioana Alexandra Horga, Key Account External Market.

"Cred ca acum am realizat ca de fapt exista o diferenta intre feedback si opinie, pe care voi incerca s-o aplic nuantat in viata mea de zi cu zi." Adina Ionescu, asistent Achizitii.

"Beneficiile participarii la acest seminar constau in constientizarea propriilor mele perceptii referitoare la nevoile personale, o mai buna cunoastere a limitelor, dar si a cailor pe care le am de urmat pentru a studia si explora mai mult despre complexitatea naturii umane." Elena Puscu, consultant IT

"Am beneficiat de participarea la un seminar interesant, care mi-a relevat o mai buna cunoastere de sine si rolul feedback-ului constructiv in comunicare. Intentionez ca de acum incolo sa-l cer si sa-l ofer. Sunt extrem de multumita de informatiile teoretice oferite si discutate in cadrul seminarului!" Mihaela Ionescu, masterand.

Seminarul "Stiluri de comunicare si de lucru: distanta dintre POT si TREBUIE"

"Am constientizat atat modul in care lucrez, cat si faptul ca pot accepta la cei din jur atat partile pozitive, cat si pe cele considerate de catre unii defecte. Cred ca investitia in propria cunoastere este benefica in orice moment si ca orice training e binevenit atata timp cat trezeste un interes autentic." Andreea Boldica, masterand. 

"Am invatat sa recunosc diferite stiluri de lucru, sa constientizez si sa accept diferentele, sa-mi imbunatatesc propriul stil de comunicare si de lucru." Ioana Alexandra Horga, Key Account External Market.

"Cred ca beneficiile sunt legate de faptul ca simt ca mi-am schimbat modul de a gandi referitor la stilul de lucru - diferit de al meu - abordat de anumite persoane. De asemenea, am realizat ca modul meu de lucru efectiv este cu totul altul decat cel despre care as fi crezut ca ma reprezinta...!" Adina Ionescu, asistent Achizitii.

"Beneficiile directe sunt informatiile obtinute pe parcursul seminarului, pe care le voi putea pune in practica zilnic. Am inteles cum pot relationa mai bine cu ceilalti pentru eficientizarea unor activitati." Monalisa Negut, asistent medical, masterand.

"Am primit confirmarea ca oameni cu varste diferite pot fi la fel de interesati de intelegerea si imbunatatirea comunicarii. Cred ca lucrul cu sine poate fi nesfarsit si ca orice persoana nou intalnita iti poate aduce informatii utile." Elena Motofan, inginer, masterand.

"Sub indrumarea trainerului am inteles si descoperit noi premise, pe care le-am experimentat impreuna cu colegii, impartasind ce am simtit." Mihaela Ionescu, masterand.

"Am reusit o mai buna cunoastere personala, o relationare confortabila cu cei cu care am venit in contact, comunicand constructiv, intr-un mod benefic ambelor parti. Am inteles ca mesajele pe care le transmitem ajung si sunt percepute in mod diferit de catre fiecare dintre interlocutori." Elena Puscu, consultant IT

"Am putut intelege mai bine actiunile celor din jurul meu - vazandu-i dintr-o alta perspectiva, reusind sa constientizez si sa explic propriile mele actiuni celor care nu le intelegeau, comunicand diferit, aplicand toate notiunile nou invatate." Corina Coman, analist bancar.

Seminarul "Comunicarea emotionala si comportamentul non-verbal"

"Ca beneficii ale participarii mele la acest seminar pot enumera: imbogatirea cunostintelor, contactul cu persoane noi, constientizarea unor probleme, gasirea unor solutii pentru ele." Ioana Violeta Sfetcu, studenta.

"Am invatat ca am dreptul sa-mi exprim emotiile, experientele sau trairile - intr-un mediu sigur - fara a risca sa fiu analizata, judecata ori "pusa sub lupa". I-am inteles mai bine pe cei din jurul meu - apropiati sau nu - cu care interrelationez. Am ales calea catre autocunoastere si dezvoltare personala, recunoscandu-mi inainte de orice propriile nevoi." Elena Puscu, consultant IT

"Cred ca cel mai mare beneficiu obtinut prin participarea la acest seminar este dorinta mea de a ma documenta: voi citi cartea lui Daniel Goleman si voi urmari programul viitoarelor seminare. Experientele traite impreuna cu ceilalti colegi mi-au deschis orizontul si sfera de interes; pe scurt: am primit o "samanta", iar restul depinde de mine." Eniko Nadasi, informatician

"Apreciez profesionalismul pedagogic al trainerului si prezenta placuta, joviala si plina de entuziasm a celorlati participanti. Cu siguranta imi vor fi utile informatiile acumulate, fiindca personal, voi incerca sa pun in practica tot ce am asimilat!" Mihaela Ionescu, masterand.

"Consider ca in urma discutiilor sincere si a schimbului de opinii ori experiente au fost deschise noi porti catre autocunoastere si dezvoltare personala." Ioana Alexandra Horga, Key Account External Market.

"Beneficiile participarii mele la acest seminar au constat in imbogatirea cunostintelor si in aprofundarea unor noi idei si pareri." Andreea Boldica, masterand.

"Beneficiile directe si indirecte: noi cunostinte si informatii privind alte oportunitati de formare in domeniu (cursuri ori seminare viitoare)." Luciana Piciorus, doctorand.

"Am acumulat mai multe informatii in domeniu si am accesat idei noi pentru cercetare si studiu, care mi-au deschis noi orizonturi in ceea ce priveste orientarea mea profesionala." Alexandra Naiman, studenta.

"Consider ca acest seminar contribuie la corectarea erorilor personale pe care le facem in comunicare." Elisabeta Chiriac, administrator.

Seminarul "Comunicarea asertiva"

+  "Beneficiile directe si indirecte ale participarii mele la acest seminar constau in intelegerea si practicarea unei comunicari cu un nivel de asertivitate mai ridicat." Dr.Irina Codita, medic

"Beneficiile directe sunt legate de constientizarea importantei de a folosi comunicarea asertiva atat in pozitia de transmitator, cat si in cea de receptor." Ionut Pletea, economist

"M-au impactat in modul cel mai placut schimbul de idei cu restul participantilor si exersarea comportamentului asertiv intr-un mediu sigur." Project Manager

Centrul GIFTED EDUCATION - Dialoguri cu mentori

Draga Ane-Mary,

iti multumim pentru timpul tau, pentru efort si pentru impartasirea atator cunostinte cu noi. Te asteptam din nou, curand!

Copiii Gifted
http://picasaweb.google.com/pr.gifted.edu/DialoguriCuMentoriAneMaryOrmenisan