Cariere
 
PROGRAMUL ATELIERELOR, CURSURILOR SI SEMINARELOR
 
Centrul Gifted Education
Ram Info - Cursuri autorizate

Cursuri autorizate

RESPONSABILITATE SOCIALA CORPORATIVA

+         Kahler Communication Europe, Process Communication UK Ltd. si Process Communication Romania  au anuntat ca prin actiunile lor conjugate in domeniul responsabilitatii sociale corporative doresc sa stimuleze interesul anumitor categorii profesionale umitor categoriia de a folosi PCM® ca instrument al dezvoltarii lor personale.    

  Lifelong Learning Solutions se alatura acestor organizatii internationale si ofera facilitati speciale coach-ilor, medicilor, membrilor Asociatiei Consilierilor pentru Dezvoltare Personala si Profesionala din Romania (ACDPPR), membrilor Asociatiei Romane de Analiza Tranzactionala (ARAT), profesorilor, psihologilor, specialistilor in resurse umane si trainerilor care participa la seminarele PCM® pe care le organizeaza, finantand cu pana la 10% un anumit numar de locuri in fiecare sesiune. Studentii primesc o reducere cu 15% a taxei lor de participare. 

+  Lifelong Learning Solutions sustine permanent Centrul Gifted Education!

       Detalii si informatii suplimentare puteti afla accesand: 

     http://giftededu.org/scoala-de-vara
http://giftededu.org/eveniment-de-absolvire-anul-i-scoala-de-excelenta
   

In anii 2016 si 2015, Lifelong Learning Solutions a oferit pro bono membrilor A.C.D.P.P.R. accesul gratuit la toate atelierele (workshop-urile) destinate dezvoltarii personale si profesionale organizate in parteneriat cu asociatia.... ..ppro bonoa  Lifelong Learning Solutions  Lifelong Learning Solutions  Lifelong Learning Solu

+  In anii  2016 si  2015, in  aaa"Zilele Portilor Deschise la A.C.D.P.P.R." (Asociatia Consilierilor pentru Dezvoltare Personala si Profesionala din Romania), Lifelong Learning Solutions a  oferit  consiliere gratuita persoanelor interesate sa exploreze aceasta abordare.

In perioada 1 octombrie 2013 - 17 ianuarie 2014, Lifelong Learning Solutions  le-a oferit  pro bono studentilor Facultatii de Sociologie-Psihologie a Universitatii "Spiru Haret" din Bucuresti 30 de ore de practica pentru completarea programelor de studii universitare de licenta si/sau masterat, constand in furnizarea de servicii de instruire si experimentare in domeniul Analizei Tranzactionale si PCM® - din perspectiva organizationala - prin tutorele Ane-Mary Ormenisan.

Cadrul de referinta: Proiectul POSDRU/90/2.1/S/64176 „Studenti practicieni – studenti activi si integrati”, finantat prin Fondul Social European.

In perioada 16 ianuarie - 7 martie 2013Lifelong Learning Solutions  le-a oferit  pro bono studentilor Facultatii de Sociologie-Psihologie a Universitatii "Spiru Haret" din Bucuresti 30 de ore de practica pentru completarea programelor de studii universitare de licenta si/sau masterat, constand in furnizarea de servicii de instruire si experimentare in domeniul Analizei Tranzactionale si PCM® - din perspectiva organizationala - prin tutorele Ane-Mary Ormenisan.

Cadrul de referinta: Proiectul POSDRU/90/2.1/S/64176 „Studenti practicieni – studenti activi si integrati”, finantat prin Fondul Social European.

+  In perioada 5 decembrie 2011 - 6 aprilie 2012Lifelong Learning Solutions le-a oferit pro bono studentilor Facultatii de Sociologie-Psihologie a Universitatii "Spiru Haret" din Bucuresti 24 de ore de practica pentru completarea programelor de studii universitare de licenta si masterat, constand in furnizarea de servicii de instruire si experimentare in domeniul Analizei Tranzactionale si PCM® - din perspectiva organizationala - prin tutorele Ane-Mary Ormenisan.

Cadrul de referinta: Proiectul POSDRU/90/2.1/S/64176 „Studenti practicieni – studenti activi si integrati”, finantat prin Fondul Social European.

  Lifelong Learning Solutions  le-a oferit elevilor clasei a VII-a A de la Colegiul National "Gheorghe Lazar" suport teoretic si practic pentru optimizarea abilitatilor lor de comunicare - in cadrul proiectului intitulat "Despre noi".