Taking too long? Close loading screen.

SEMINARUL

Process Communication Model® introductiv standard: "Comunicarea eficienta"

28 - 30 martie 2018 - Bucuresti
Inscrierile pentru aceasta sesiune pot fi facute pana cel mai tarziu pe data de 16 martie 2018. Oricine se inscrie si plateste pana pe data de 9 martie 2018 primeste o reducere cu 50 Euro a taxei sale de participare! Oferta speciala: Toate companiile care doresc sa organizeze in sistem ”in house” acest seminar primesc o reducere de 100€/persoana pentru minim 10 angajati inscrisi!
Modelul Procesului Comunicarii® este in primul rand o experienta de viata: se "traieste" cu energia speciala a prezentului, participantii si trainerul interactionand - intr-un mediu securizat - cu maxima autenticitate si deschidere...! PCM® devine astfel o "calatorie" catre noi insine, in care confortul si confidentialitatea sunt repere importante.

Seminar recunoscut international

Acest seminar este recunoscut international si este inclus atat in programul PCM® - Train the Trainer®, cat si in programulPCM® - Train the Coach®.

Ce vei afla la acest seminar?

Va invitam sa petreceti impreuna cu noi 3 zile speciale in care sa beneficiati de un program intensiv de studiu si practica axat pe Modelul Procesului Comunicarii® (Process Communication Model®= PCM®)!

Modelul si metodologia prezentate in cadrul seminarului sunt chiar cele descoperite si dezvoltate de Dr. Taibi Kahler pe durata multor ani de cercetari stiintifice validate.

Avantajul cel mai important consta in faptul ca acest excelent instrument de management poate fi utilizat cu rezultate foarte bune imediat dupa incheierea seminarului, in toate actiunile personale si profesionale pe care doriti sa le intreprindeti!

Pentru a face fata cu succes atat situatiilor-cheie, cat si provocarilor cotidiene, Modelul Procesului Comunicarii® ne propune o abordare sistematica si integratoare, in care gestionarea propriei noastre personalitati devine simpla si eficienta - daca utilizam cu responsabilitate instrumentele speciale puse la dispozitie de catre acesta.

Kahler Communication Europe, Process Communication UK Ltd. si Process Communication Romania au anuntat ca prin actiunile lor conjugate in domeniul responsabilitatii sociale corporative doresc sa stimuleze interesul anumitor categorii profesionale de a folosi PCM® ca instrument al dezvoltarii lor personale, oferind suport financiar pentru cunoasterea si aplicarea Modelului Procesului Comunicarii®.

Lifelong Learning Solutions se alatura acestor organizatii internationale si ofera facilitati speciale coach-ilor, medicilor, membrilor Asociatiei Consilierilor pentru Dezvoltare Personala si Profesionala din Romania (ACDPPR), membrilor Asociatiei Romane de Analiza Tranzactionala (ARAT), profesorilor, psihologilor, specialistilor in resurse umane si trainerilor care participa la seminarele PCM® pe care le organizeaza, finantand cu pana la 10% un anumit numar de locuri in fiecare sesiune. Studentii primesc o reducere cu 15% a taxei lor de participare.

Trainer certificat PCM®: Ane-Mary Ormenisan

  • Business Administrator si fondatoare a companiei de consultanta si training Lifelong Learning Solutions S.R.L.
  • Cadru didactic atestat de Ministerul Educatiei si Cercetarii
  • Consilier pentru dezvoltare personala acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fost C.N.F.P.A.)
  • Consultant organizational cu formare in Analiza Tranzactionala
VREAU SA AFLU MAI MULTE DESPRE TRAINER

De ce vei beneficia la acest seminar?

  • 3 zile de training intensiv;
  • Profilul individual al personalitatii;
  • Planul personal de actiune pentru succes;
  • Manualul de curs tradus in limba romana;
  • Materialele conexe;
  • Miniprotocolul pentru pauzele de cafea si de pranz pe parcursul fiecareia dintre cele trei zile.
Numar de locuri disponibile:
10 dintre care 4 beneficiaza de finantare partiala.
Locatia
va fi anuntata participantilor care au finalizat procedurile de inscriere.
*Finantarea partiala se acorda numai participantilor din categoriile profesionale mentionate mai sus, in baza unei copii scanate a documentului oficial care atesta respectiva apartenenta. Fiecare caz este analizat in mod individual. Completarea locurilor se realizeaza exclusiv in ordinea inscrierii (conditie prealabila obligatorie).

Taxa de participare

495 € (Nu se percepe TVA)

BONUS: realizarea - sub licenta PCM® - a Profilului Individual al Personalitatii.

VREAU SA MA INSCRIU

Pentru a ne solicita orice alte informatii in plus va rugam sa ne contactati la numarul: +40 0733 918 961

Vrei sa afli mai multe detalii referitoare la continutul seminarului?

VREAU SA AFLU MAI MULTE DETALII
Pentru a beneficia de oferta noastra in sistemul in house oriunde in tara, companiile interesate sunt rugate sa ne contacteze pe adresa de e-mail office@lifelong.ro