Cariere
 
PROGRAMUL ATELIERELOR, CURSURILOR SI SEMINARELOR
 
Centrul Gifted Education
Ram Info - Cursuri autorizate

Cursuri autorizate

Evenimente

"Daca vrei ca ceilalti sa te asculte, vorbeste-le pe limba lor!" Dr. Taibi Kahler

Modelul Procesului de Comunicare® este in primul rand o experienta de viata: se "traieste" cu energia speciala a prezentului, participantii si trainerul interactionand - intr-un mediu securizat - cu maxima autenticitate si deschidere...! PCM® devine astfel o "calatorie" catre noi insine, in care confortul si confidentialitatea sunt repere importante.


Lifelong Learning Solutions
va asteapta - in Bucuresti - la seminarul intitulat “Process Communication Model®: Comunicarea eficienta” in perioada: 22-24
iunie 2017! 
 
 Termenul limita pentru inscriere si achitarea taxei: 15 iunie 2017.


Sesiune urmatoare:

  • 20-22 iulie 2017

Acest seminar este recunoscut international si este inclus atat in programul “PCM® – Train the Trainer”, cat si in programul “PCM® – Train the Coach”. 

   Va invitam sa petreceti impreuna cu noi 3 zile speciale in care sa beneficiati de un program intensiv de studiu si practica axat pe Modelul Procesului de Comunicare  (Process Communication Model®= PCM®)!  

Modelul si metodologia prezentate in cadrul seminarului sunt chiar cele descoperite si dezvoltate de Dr. Taibi Kahler pe durata multor ani de cercetari stiintifice validate.

Avantajul cel mai important consta in faptul ca acest excelent instrument de management poate fi utilizat cu rezultate foarte bune imediat dupa incheierea seminarului, in toate actiunile personale si profesionale pe care doriti sa le intreprindeti!

Pentru a face fata cu succes atat situatiilor-cheie, cat si provocarilor cotidiene, Modelul Procesului de Comunicare ne propune o abordare sistematica si integratoare, in care gestionarea propriei noastre personalitati devine simpla si eficienta - daca utilizam cu responsabilitate instrumentele speciale puse la dispozitie de catre acesta. 

In plus, taxa de participare asigura si realizarea - sub licenta PCM® - a Profilului Individual al Personalitatii. 

Kahler Communication Europe, Process Communication UK Ltd. si Process Communication Romania au anuntat ca prin actiunile lor conjugate in domeniul responsabilitatii sociale corporative doresc sa stimuleze interesul anumitor categorii profesionale de a folosi PCM® ca instrument al dezvoltarii lor personale, oferind suport financiar pentru cunoasterea si aplicarea Modelului Procesului de Comunicare.

Lifelong Learning Solutions se alatura acestor organizatii internationale si ofera facilitati speciale  coach-ilor, medicilor, membrilor Asociatiei Consilierilor pentru Dezvoltare Personala si Profesionala din Romania (ACDPPR), membrilor Asociatiei Romane de Analiza Tranzactionala (ARAT), profesorilor, psihologilor, specialistilor in resurse umane si trainerilor care participa la seminarele PCM® pe care le organizeaza, finantand cu pana la 10% un anumit numar de locuri in fiecare sesiune. Studentii primesc o reducere cu 15% a taxei lor de participare.

Trainer certificat PCM®: Ane-Mary Ormenisan - http://www.lifelong.ro/despre-ane-mary-ormenisan 

Numar de locuri disponibile: 10 - dintre care 4 beneficiaza de finantare partiala.

Locatia va fi anuntata participantilor care au finalizat procedurile de inscriere.

Taxa de participare: 495Euro acopera costurile celor trei zile de training, profilul individual al personalitatii, planul personal de actiune pentru succes, manualul de curs tradus in limba romana, materialele conexe, miniprotocolul pentru pauzele de cafea si de pranz pe parcursul fiecareia dintre cele trei  zile. Finantarea partiala se acorda numai participantilor din categoriile profesionale mentionate mai sus, in baza unei copii scanate a documentului oficial care atesta respectiva apartenenta. Fiecare caz este analizat in mod individual. Completarea locurilor se realizeaza exclusiv in ordinea inscrierii (conditie prealabila obligatorie). 

Oricine doreste sa-si reimprospateze cunostintele dobandite, poate participa din nou la seminarul intitulat  “Process Communication Model®: Comunicarea eficienta”;   reinscrierea  se realizeaza completand formularul de pe site si achitand apoi o  taxa de  60Euro.

Reducere: 

 7% din valoarea taxei de participare se ofera pentru doua sau trei persoane inscrise din aceeasi familie sau organizatie.

 Aceasta reducere nu se poate cumula si nu se aplica pentru locurile partial finantate.

Pentru a ne solicita orice alte informatii in plus va rugam sa accesati: http://www.lifelong.ro/contact

Pentru inscrieri va invitam sa utilizati acest formular: http://www.lifelong.ro/formular-de-inscriere-cursuri-deschise-lifelong  

Detalii referitoare la continutul seminarului puteti gasi aici: http://www.lifelong.ro/comunicarea-eficienta

Informatii suplimentare despre Profilul Individual al Personalitatii puteti afla accesand: http://www.lifelong.ro/Realizarea-Profilului-Individual-de-Personalitate

Pentru a beneficia de oferta noastra in sistemul in house oriunde in tara, companiile interesate sunt rugate sa ne contacteze pe adresa de e-mail office@lifelong.ro


 Va asteptam cu bucurie!