Cariere
 
PROGRAMUL ATELIERELOR, CURSURILOR SI SEMINARELOR
 
Centrul Gifted Education
Ram Info - Cursuri autorizate

Cursuri autorizate

Consultanta

In scopul aplicarii corecte a legislatiei muncii in Managementul Resurselor Umane, Lifelong Learning Solutions va ofera asistenta si suport de specialitate pentru:

a.    Analiza si evaluarea posturilor
b.    Elaborarea contractelor individuale de munca 
c.    Elaborarea contractelor speciale (de formare profesionala, de management, de sponsorizare, etc)
d.    Elaborarea Regulamentului de ordine interioara
e.    Evaluarea competentelor si a performantelor profesionale ale angajatilor
f.     Negocierea conditiilor de angajare a raporturilor juridice de munca
g.    Realizarea auditului de comunicare si a diagnozei organizationale
h.    Recrutarea si selectia de personal
 

Invitam companiile care doresc sa publice pe site-ul nostru oportunitatile de angajare pe care le ofera si sa beneficieze de candidaturile inscrise in baza noastra de date - sa completeze si apoi sa ne trimita formularul de mai jos.

SERVICII CONEXE:


Coaching profesional


Dezvoltare personala sub indrumare specializata

Toti cei care doresc rafinarea procesului de dezvoltare personala sub indrumare specializata, pot beneficia de programe individuale care sa le permita atingerea obiectivelor stabilite pentru viitorul apropiat ori pe termen mediu si lung:

1. Programul „Aici si acum”  va  ofera – prin aprofundarea explorarilor PPI - atat posibilitatea constientizarii stadiului prezent al implinirii personale, cat si oportunitatea identificarii criteriilor de evaluare care sa constituie repere SMART (specifice, masurabile, actuale, realiste, tangibile) pentru procesul de evolutie ulterioara.

Cuprinde:

a) Un interviu preliminar care are drept scop clarificarea obiectivelor individuale si contractarea metodelor de facilitare a cresterii personale. Acesta este gratuit si dureaza 50 de minute.

b) Trei intalniri saptamanale de lucru in care sunt decise etapele generale acceptate de catre dumneavoastra pentru atingerea obiectivelor asumate si sunt experimentate actiunile care pot conduce la rezultate cuantificabile. Fiecare intalnire dureaza 60 de minute si costa 124,00lei.

2. Programul   „Aleg in mod diferit”   se concentreaza pe explorarea intr-un mediu securizat a beneficiilor induse de schimbarea comportamentelor personale care va creeaza dificultati in timpul interrelationarii cu ceilalti.

Cuprinde:

a) Un interviu preliminar care are drept scop clarificarea obiectivelor individuale si contractarea metodelor de facilitare a cresterii personale. Acesta este gratuit si dureaza 50 de minute.

b) Zece intalniri saptamanale de „antrenament” pentru lucrul cu sine, intr-un proces de schimbare armonizat cu ritmul de dezvoltare personala agreat de catre dumneavoastra. Fiecare intalnire dureaza 60 de minute si costa 124,00lei.

Ambele programe sunt axate pe conceptele si tehnicile de dezvoltare personala specifice Analizei Tranzactionale si Process Communication Model®.


Evaluare PCM
® - Realizarea profilului individual al personalitatii

In conformitate cu Process Communication Model® (Modelul Procesului de Comunicare = PCM) descoperit si dezvoltat de Dr. Taibi Kahler, Profilul Individual al Personalitatii (Personality Patern Inventory - PPI) este un instrument de evaluare validat, care identifica structura personalitatii generand rapoarte despre tipul uzual de perceptii, canalul de comunicare agreat, stilul de management cel mai familiar, preferintele referitoare la ambient, nevoile psihologice si nivelurile potentiale de stres ale aplicantului. PPI a fost utilizat pana in prezent pentru mai mult de un milion de persoane din intreaga lume si este aplicabil oricui a dobandit capacitatea deplina de exercitiu.

Daca doriti sa intrati in posesia profilului personalitatii dumneavoastra puteti efectua on line testul fara a fi conditionati de participarea la vreun curs. Rezultatele acestuia sunt consemnate intr-un manual explicativ de aproximativ 40 de pagini, sunt strict confidentiale si cuprind inclusiv recomandari cu privire la actiunile care va pot conduce catre optimizarea performantelor profesionale, a dezvoltarii personale si a interrelationarii cu ceilalti.  

Informatii suplimentare despre Profilul Individual al Personalitatii puteti afla accesand: http://www.lifelong.ro/Realizarea-Profilului-Individual-de-Personalitate