Cariere
 
PROGRAMUL ATELIERELOR, CURSURILOR SI SEMINARELOR
 
Centrul Gifted Education
Ram Info - Cursuri autorizate

Cursuri autorizate

Candidati

Daca va aflati in cautarea unui loc de munca va invitam sa va inscrieti in baza noastra de date, completand in limbile romana si engleza formularul de candidatura.

 Prin transmiterea acestuia intelegem ca sunteti de acord ca Lifelong Learning Solutions s.r.l. sa foloseasca informatiile furnizate de dumneavoastra in procesele de recrutare si selectie pe care le gestioneaza si sa va trimita ocazional diverse corespondente.

Va asiguram ca toate datele cu caracter personal pe care ni le incredintati sunt pastrate in stricta confidentialitate, cu respectarea prevederilor legale aflate in vigoare privind secretul profesional si lipsa oricarei forme de discriminare.

 In eventualitatea in care doriti sa ne scrieti pentru a ne solicita diverse informatii, va rugam sa utilizati formularul de contact.

Completati CV-ul dvs aici

 

Pentru a introduce cu succes CV-ul dumneavoastra in baza noastra de date, va rugam sa urmati procedura de mai jos:

       1. Click pe butonul de accesare CV in limba romana sau in limba engleza, dupa caz; 
      2. Introduceti datele dumneavoastra completand cat mai detaliat toate campurile.

 Va asiguram ca in momentul in care vom identifica o oportunitate care sa se potriveasca profilului dumneavoastra profesional, va vom contacta in vederea stabilirii unei intalniri pentru interviul preliminar.