Cariere
 
PROGRAMUL ATELIERELOR, CURSURILOR SI SEMINARELOR
 
Centrul Gifted Education
Ram Info - Cursuri autorizate

Cursuri autorizate

Acasa

Va multumim ca ati ales sa vizitati site-ul www.lifelong.ro!

Specializata in furnizarea si promovarea educatiei permanente a adultilor, Lifelong Learning Solutions s.r.l. va ofera servicii profesionale de consultanta si training in domeniul organizational si in cel al dezvoltarii potentialului uman.

"De profundis"...

"Daca vrei ca ceilalti sa te asculte, vorbeste-le pe limba lor!" Dr. Taibi Kahler - creatorul Modelului Procesului Comunicarii®, renumitul psiholog clinician care a primit prestigiosul premiu stiintific "Eric Berne", fiind onorat de catre specialistii clinicieni din 52 de tari.

"Secretul bucuriei de a munci poate fi exprimat printr-un singur cuvant: excelenta. Ca sa inveti sa faci bine un lucru este nevoie sa simti bucurie in timp ce-l faci!"
Pearl S. Buck - laureata a Premiului Nobel pentru Literatura

"Profesorii care traiesc din esenta lor autentica au darul de a trezi constiinta de sine in toti discipolii lor". Sue Haynes - medic homeopatie clasica

"In viata, in simtire si in gand ramane mai ales ce ai daruit altora, ce ai lasat de la tine, ce ai jertfit! Prin acest fel de instrainare de tine insuti capeti consecventa, staruinta si iubirea oamenilor!" Nicolae Iorga - istoric, critic literar, documentarist, dramaturg, poet, enciclopedist, memorialist, ministru, parlamentar, prim-ministru, profesor universitar si academician roman.

"Printre darurile valoroase pe care le poti oferi si pastra in acelasi timp se numara cuvantul, zambetul si inima recunoscatoare". Zig Ziglar - trainer si scriitor motivational remarcabil, care a impartasit lumii - de-a lungul intregii existente - mesajul sau inspirational innobilat cu umor, speranta si incurajare.

"Indrazniti! Eu am biruit lumea!" Iisus, Sfanta Evanghelie dupa Ioan, cap.16, v.33